روش مطالعه زبان نهم
سلام دوست خوبم! به مقاله روش مطالعه زبان نهم خوش آمدید.
تا حالا شده با خودت فکر کنی مطالعه زبان نهم خیلی مشکله وکار تو نیست؟ اگه دوست داری برای این مشکلت راه حل پیدا کنی، این مطالب رو تا آخر بخون…
درس زبان چهار بخش مختلف شامل واژگان، قواعد، متن و کلوز داره که برای یادگیری اصولی باید برای هر بخش به صورت جداگانه وقت بزاری.
واژگان:
اولین گام برای یادگیری زبان، تسلط روی واژگانه. به روش های مختلفی میشه مهارت های واژگانی خودت رو ارتقا بدی مثلا میتونی از جعبه لایتنر استفاده کنی یا کلمات رو روی کاغذهای رنگی بنویسی و بزاری جایی که جلوی چشمت باشن و روزی چندبار مرورشون کنی. تست های واژگان رو هم خوبه سه بار در هفته تکرار کنی اما فراموش نکن قبل از تست زنی به مرور نیاز داری.
این رو بدون که برای آزمون فقط خوندن و یاد گرفتن کلمات کتاب کفایت نمیکنه و باید سعی کنی کلمات مترادف، متضاد و هم خانواده رو هم به خاطر بسپاری تا یادگیری خودت رو در این بخش تکمیل کنی.
قواعد:
برای یادگیری قواعد، باید سرکلاس به توضیحات معلمت خوب گوش بدی و نکته برداری و جزوه نویسی انجام بدی. به عنوان گام بعدی باید تمارین کتاب درسی رو حل کنی و درنهایت 15 تست از کتاب کار برای تسلط روی قواعدی که مطالعه کردی، کافیه.
جهت مطالعه بیشتر: جهت مطالعه مقاله روش مطالعه ریاضی نهم کلیک کنید.
متن:
تسلط روی واژگان به افزایش مهارت های متنی کمک میکنه؛ چون طراحان سوال معمولا با واژگان مربوط به هر درس یک متن در ارتباط با همون درس مینویسن. بهت توصیه میکنم روزانه روی یک متن به اندازه 30 دقیقه تمرکز کنی و نکاتی که استخراج میکنی رو برای خودت یادداشت کنی.
کلوز:
بخش کلوز هم ارتباط زیادی با بخش واژگان و قواعد داره و زمانی که روی مهارت واژگان و قواعدت کار میکنی، در واقع بخش کلوز رو هم پوشش میدی.
5 و 6. دونکته مهم:
دوست دارم این دو نکته رو همیشه به یاد داشته باشی.
. اول اینکه مهمترین سلاح یادگیری تو برای درس ریاضی، قلم و مهمترین عملت، نوشتنه؛ یعنی تا زمانی که خودت دست به قلم نشی و سعی نکنی سوال حل کنی، نمیتونی ریاضی رو یاد بگیری.
. به عنوان نکته دوم، موضوعی که خیلی از دوست هات نمیدونن اینه که برای یادگیری درس ریاضی مداومت لازمه یعنی باید یه مدت وقت بزاری تا به نتیجه دلخواهت برسی و اصطلاحا ریاضی، درس زودبازدهی نیست.
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.